top of page
Minigraver_Hitachi_ZX10U-6_4-3.webp

KIOTI TRACTOREN

Kioti1.jpg

Kioti CS-serie 21-26pk

Subcompact tractor, de ideale tractor voor al uw tuin werkzaamheden. De meest compacte Kioti tractor. Met een vermogen van maar liefst 26pk is dit de sterkste subcompact tractor in zijn klasse! Het instapmodel uit de Kioti stal. Veelzijdige subcompact tractor voor o.a. maaien, voorlader werk, slepen van de paardenbak en andere voorkomende werkzaamheden. 

Kioti CK-serie 28-40pk

De Kioti CK-serie is de meest succesvolle serie compact tractoren van Kioti, kenmerken zijn: Eenvoudige bediening, vlakke vloer, compacte afmetingen, laag eigen gewicht en prijs/kwaliteit verhouding.

Recentelijk zijn de CK 3520/4020 aan deze serie toegevoegd compleet met fabriekscabine met airco.

fotoboek_kioti_dk_zzz.jpg

Kioti DK-serie 45-60pk

Nieuwe serie smalspoor tractoren, leverbaar in 45, 50 en 60pk. Enkele kenmerken:
- Vlakke vloer
- 16x16 versnellingen met kruipbak
- Hydraulische omkeer
- Volledige Kioti Eco diesel motor welke voldoet aan de laatste Stage V milieu eisen (vanaf 60pk)
- Modern en krachtig uiterlijk
- Leverbaar in een brede en smalle uitvoering
- De DK 60-serie kan uitgevoerd worden met een fabrieksgemonteerde cabine met standaard airco.

fotoboek_kioti_rx_f.jpg

Kioti RX-serie 60-73pk

De Kioti RX-serie is het concept van de grotere serie compact tractoren vanaf 60pk. Deze serie is uitgerust met 24 versnellingen vooruit, 24 versnellingen achteruit, volledig gesynchroniseerd, met hydraulische Power Shuttle (moeiteloos vooruit - achteruit) Sterk en wendbaar. Optioneel uit te voeren met een moderne ruime cabine, ruime instap en zoals gewend standaard met airco. Een sterke Kioti turbo motor met een hoog koppel. Ook qua zuinigheid is deze tractor zeer aan te bevelen. 

fotoboek_kioti_px_o.jpg

Kioti PX-serie 103-115pk

Kioti PX-serie is dé meest zware tractor uit de Kioti familie. Een handzame robuuste tractor met standaard een 32v/32a versnellingsbak. Ook is deze tractor voorzien van de welbekende hydraulische omkeer shuttle. Een volwaardige landbouw tractor met een Turbo Diesel motor die maar liefst 103-115pk levert. Electrisch inschakelbare aftakas met 2 verschillende aftakas toerentallen.

fotoboek_kioti_k9_h.jpg

Kioti Mechron K9 transporter

Dit is de NIEUWE alleskunner, de Kioti Mechron K9. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Kioti Mechron K9 is dé transporter van een nieuwe generatie. Hij combineert kracht en kwaliteit met een stoer uiterlijk. Geraffineerd en comfortabel voor zowel bestuurder als passagiers. De Kioti Mechron K9 levert ultieme 4x4 prestaties op elke ondergrond. Dankzij de onafhankelijke wielophanging en brede wielbasis, levert hij een ongelooflijke stabiliteit voor een soepele rit over het ruwste terrein.

Dit is de NIEUWE 

alleskunner, de Kioti Mechron K9. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Kioti Mechron K9 is dé transporter van een nieuwe generatie.

fotoboek_kioti_k9_k.jpg

Neem contact met ons op

Mail, bel of volg ons op Facebook

045-5445050

Volg ons op Facebook

bottom of page